Cum cumpăr

Pentru a putea comanda o bijuterie METAPHORA trebuie să ai un cont la noi pe site sau să îți creezi unul. Cu ajutorul numelui de utilizator și al parolei vei avea mereu acces la contul tău, unde vei putea vedea istoricul comenzilor sau stadiul comenzii actuale, îți vei modifica profilul când și cum dorești și vei putea să faci alte comenzi rapid, fără bătaie de cap.

Ca în toate magazinele on-line, cumperi cu ajutorul coșului de cumpărături. Adaugi produsele dorite în coș după care parcurgi toți pașii pentru finalizarea coșului. Spre final, ai de ales între 3 modalități de plată:

  1. plata ramburs, la primirea coletului la adresă - tot ce ai de făcut în cazul acestui tip de plată este să fii la adresă în ziua și la ora stabilită împreună cu curierul și să ai în cash suma totală pentru colet și transport.
  2. plata prin transfer bancar - transferul bancar se va efectua conform facturii pe care o vei primi de la noi prin email, originalul facturii fiind prezent în colet. Poţi găsi contul nostru bancar la Termeni și condiții. Comanda va fi procesată după ce vom primi confirmarea plății pe email iar coletul va fi expediat în ziua încasării banilor.
  3. plata prin card bancar - plata cu cardul se va face în deplină siguranță prin procesatorul de plăți Netopia - sistemul Mobilpay

După alegerea modalității de livrare, trebuie să confirmi adresa la care vor fi trimise bijuteriile și în final să validezi comanda. METAPHORA îți va confirma comanda printr-un email, în cel mai scurt timp.